2015-05-27 10:03:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szuper reggelre ébred

Napi horoszkóp május 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma két tűz közé kerül: az egyik oldalon ott a magánélete, másikon a hivatása. Gyorsan felizzik a hangulat, ésszerű döntésekre és higgadt beszélgetésekre inkább ne is számítson. Ne hagyja magát olyasmire rávenni, amit nem akar.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Intenzív és szenvedélyes lesz a mai napja. A barátságokat átjárják az érzelmek, melyekről a beszélgetésekben is sok szó esik. A gyakorlatias dolgok ma teljesen háttérbe szorulnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A nap folyamán olyan információhoz és értékes tipphez jut, melyet azonnal fel tud használni a siker érdekében. Ezenkívül megérzi, hogy ki az, aki tényleg önhöz tartozik, és hűségesen az ön oldalán áll. Ez a tudat mély megelégedettséggel tölti el, és boldoggá fogja tenni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remek hangulatban telik a mai nap. Kedve támad találkozni a barátaival, és a kollégáival is programokat szeretne szervezni. Ma sok bókot kap, erősödik az önbizalma, a munkaideje is kellemesen telik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma érzékennyé válik, szívesen támogat másokat pusztán jóindulatból, sőt, akkor érzi igazán jól magát, ha segíthet valakinek. „Édeskés” hangulatban töltheti a mai napot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll: használja ki a kozmosz segítségét ezen a napon, mert holnaptól már kisebb visszaesés következik. Ma még tele lesz erővel és bátorsággal, és nemcsak a hivatásában tud jól teljesíteni, de a magánéletében is sikerek várnak önre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma kiváltképp élénkké válik, semmi esetre sem szeretne otthon maradni. Lüktet az élet ön körül, szeretne kávézni, beszélgetni a barátaival, szeretteivel. A legfontosabb, hogy emberek között legyen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold ma is a Szűz jegyében áll: szuper reggelre ébred, és boldog mosollyal kezdheti a napot. A lelkesedése egész nap kitart, és valamiféle meghatottságot érez a lelkében, ami nem mindig kellemes az ön számára...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, és előhozza az ön gyakorlatias oldalát. Szinte automataként kell dolgoznia a munkahelyén, és ez még nagyobb terhet jelent, mint máskor. Este már minden bolygó támogatni fogja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Amit megígért, azt ma be kell tartania – ez esetben azonnal elnyerheti a jutalmát, elismerés vagy egy szép ajándék formájában. Az estéjét ajándékozza azoknak, akik közel állnak a szívéhez, és vegyen magának valamit, amiben örömét leli.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha ma beszélgetésbe elegyedik egy kollégájával, a partnerével vagy egy barátjával, egy idő után mindenki csak a maga igazát fogja hajtogatni. Jobb, ha egy legyintéssel abbahagyja a vitát.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter kedvező kapcsolatban áll az Uránusszal, ilyenkor „összesűrűsödik” a szerencse. Legyen készen az égiek bőséges áldásaira. Még az is lehet, hogy ma nyer a szerencsejátékon. Egy kísérletet megér...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: